Welcome to the AFK Mods bug tracker. In order to report an issue, please select a project from the drop down menu below. Select “Open New Issue” and fill out the form with as many details as possible.

An account will be required to submit an issue, so if you need one and are unable to register, please contact us via the forums at https://www.afkmods.com/

Issue Data
Status: Closed
Issue Type: Bug Report
Project: Unofficial Fallout 4 Patch
Component: Fallout 4: Vanilla
Category: Papyrus
Assigned To: Sclerocephalus
Platform: All
Severity: Low
Votes: 0
Watching: N/A
Opened By BlackPete on Dec 2, 2019 9:37 am
Last Edited By Sclerocephalus on Dec 4, 2019 12:54 am
Closed By Sclerocephalus on Apr 22, 2020 12:27 am
Resolution: Can't Fix - Engine Issue
Comment: see my comment

Issue #28141: DiamondCityElevatorScript: (00142367): model was not loaded when we tried to play an animation on it

 
[12/01/2019 - 06:50:06PM] error: (00142367): model was not loaded when we tried to play an animation on it (most likely you're calling for animations in OnInit.).
stack:
[ (00142367)].ObjectReference.PlayAnimationAndWait() - "<native>" Line ?
[ (00142368)].DiamondCityElevatorScript.MoveElevatorDown() - "g:\_F4\Art\Raw\Scripts\DiamondCityElevatorScript.psc" Line 92
[ (00142368)].DiamondCityElevatorScript.WaitingForActivation.::remote_ObjectReference_OnActivate() - "g:\_F4\Art\Raw\Scripts\DiamondCityElevatorScript.psc" Line 53

Comments

1 comment(s) [Closed]
Sclerocephalus said:
 
This doesn't make any sense.

The error tells us that you pressed the elevator button at the bottom to move the elevator down. This operation failed however because the elevator was not loaded (?!?).
Now, the elevator is in the same cell as the button, and when you press the button, you're standing right underneath it !!!

Appears to be a bogus error to me - and just in case it was really not loaded, this is an engine issue.

Comment #1 Apr 22, 2020 12:25 am  Edited by Sclerocephalus on Apr 22, 2020 12:26 am
Showing Comments 1 - 1 of 1